RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glamourmodell siktet for drapsforsøk

Foto: Varfjell, Fredrik (Scanpix)
Siktet sammen med kjæresten etter at to personer ble knivstukket i Oslo tirsdag.

Et par i 20-årene, en glamourmodell og hennes kjæreste, er siktet for drapsforsøk etter at to personer ble knivstukket i Oslo sentrum tirsdag, skriver Dagbladet.

- De to er avhørt, og i tillegg har vi avhørt en av de fornærmede, men vi har ennå ikke fått avhørt den andre fornærmede, sier politioverbetjent Grete Metlid til Dagbladet. Kvinnen som er siktet, er løslatt etter avhørene, men siktelsen mot henne opprettholdes. Den siktede mannen er overført til soning av en straff han hadde rømt fra tidligere. Begge to er kjent av politiet fra tidligere.

Mannen erkjenner legemsbeskadigelse, men ikke drapsforsøk, opplyser advokat Annette Barlinn. Hun vil ikke gå inn på detaljene i hva hennes klient har forklart.

Politiet ønsker heller ikke å si noe om motivet bak de to knivstikkingene tirsdag kveld. Den første fant sted ved 22-tiden, da en mann ble knivstukket på bussterminalen i Oslo. Kort tid etterpå ble en annen mann stukket med kniv i Østbanehallen på Oslo S. Begge to slapp unna med lettere skader.

Bilder fra overvåkingskameraer bidro til at politiet kunne pågripe de to siktede samme natt.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere