RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glapp snikmorderens hemmelighet

Sist oppdatert:
Stjernen i «Veronica Mars» avslører hemmeligheten i «Assassin's Creed».

(Spillmagasinet): Smellvakker, sexy - og tankeløs? Kristin Bell, bedre kjent som Veronica Mars fra tv-serien med samme navn, har sluppet katten ut av sekken i det kommende spillet «Assassin's Creed».

Les også:Korstogenes konge.

Spillet ble først vist frem på spillmessen E3 i mai, og demonstrasjonen avsluttet noe underlig. Historien utspiller seg tilsynelatende på korstogenes tid, men da hovedpersonen dør, er vi med ett tilbake til nåtiden og det ser ut til at helten ligger på en operasjonssal.

Bell, som spiller en rolle i «Assassin's Creed», kaster nå lys over den mystiske avslutningen i et intervju med IGN TV.

- Spillet er basert på forskningen som foregår i disse dager, om at genene dine kanskje inneholder minner. Du kan si at det er instinktet, men hvordan kan en fuglunge vite at den skal spise mark og ikke kakkerlakker hvis foreldrene ikke har vist den det? spør hun, og fortsetter:

- Og det [spillet] handler om dette forskningsselskapet som forsøker å gå inn i menneskets hjerne og finne ut hvem stamfaren - en snikmorder - var og hvor han befinner seg.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere