RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gled deg til toeren

Husker du filmen Sisterhood of the Traveling Pants? I august kommer oppfølgeren!

(YEYE): Husker du Tibby, Carmen, Bridget og Lena? Nå får du snart se de igjen!

Tre år siden sist
Har du lest alle bøkene vet du hvordan det ender, men om du har lest de eller ei - denne filmen må du se! Det er liten tvil om at filmen blir en suksess. Det er nå tre år siden den første kom ut, da unge og gamle verden over ble sjarmert og rørt av filmen. Nå er det på tide med neste. Filmen kommer 6. august i Amerika.

Klikk her for å se trailer og mye mer!

Hint? Sjekk traileren
I den fjerde filmen har det altså gått tre år; jentene har begynt på college og det er vanskelig å holde kontakten. Buksa lever fortsatt i beste velgående, og resten skal vi ikke si. Vil du vite litt mer kan du jo se traileren!

Kjendisvenninner
Siden sist har jentene slått igjennom, og vi ser igjen America Ferrera fra Ugly Betty, Alexis Bledel fra Gilmore Girls og ikke minst Blake Lively fra Gossip Girl. Amber Tamblyn har også vært med i en del prosjekter, men har til gode å få et virkelig gjennombrudd. Kanskje med denne filmen?

Siste nytt fra Yeye: klikk her for å gå til forsiden!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere