Gå til sidens hovedinnhold

Glem «Modern Warfare 2», her er «Modern Warfare 3»

Så realistisk at det er til å gråte av, melder The Onion.

Den satiriske «nyhetskanalen» The Onion lar ikke en spillansering som «Modern Warfare 2» skli under radaren, og har et ess i ermet. Glem «Modern Warfare 2», ekte krigsrealisme kommer ikke før i «Modern Warfare 3».

- «Modern Warfare 2» blir roset for å gi realistiske krigsopplevelser. Men allerede nå legger utvikleren siste hånd på «Modern Warfare 3», som de sier vil bli det mest virkelighetstro krigspillet noen sinne laget. Mesteparten av spillet består i å overhale utstyr og fylle ut papirer, melder The Onion.

I spillet tar du kontroll over soldaten Keeshon Lewis (19). Sentrale oppgaver i «Modern Warfare 3» vil være å holde vakt utenfor fotorealistiske lagere i timesvis, grave ti fot dype hull i svært realistisk sand og klage til medsoldater om hvor dårlig mobildekningen er i området.

- Når du spiller «Modern Warfare 3», er du en soldat i det amerikanske militæret. Du gjør ting som å unngå å vaske byssa og vente på skjorta moren din sa hun sendte for tre måneder siden, sier designer Bryan Sagan i Infinity Ward i en kommentar.

Se hele innslaget fra The Onion her:

HTML EMBED
Reklame

Black Week: 12 kupp du gjør hos Christiania Glasmagasin nå