RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glemte å ta på seg kjolen

Sist oppdatert:
Den britiske glamourmodellen feiret 30 år med brask - og godt synlig barm.

(SIDE2): Jodie Marsh er en av Storbritannias mest berømte glamourmodeller etter Jordan. Hun har deltatt i Celebrity Big Brother, men oppmerksomheten fra TV-skjermen har tydeligvis ikke vært nok for modellen.

Minimalt antrekk
Lille julaften feiret hun 30-års dagen på hjemstedet Brentwood i Essex i England. Og modellen så ut til å ha glemt noe vesentlig - nemlig kjolen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Marsh har gjennom årene deltatt i flere realityshows og har også hatt sine egne TV-serier som «Totally Jodie Marsh» og «Get A lLife». Sistnevnte ble tatt av skjermen etter to episoder på grunn av lave seertall.

Hun giftet seg med Matt Peacock etter «Totally Jodie Marsh» som i stor grad gikk ut på at hun skulle finne seg en mann. De skilte seg i 2007 og siden oktober har Marsh hatt et forhold til frisøren Nina.

Biseksuell
- Jeg vil kalle meg biseksuell, har hun sagt.

Uansett så vet Marsh å skaffe seg oppmerksomhet. Vi vil tro at hennes naboer i Brentwood nå vet hva de kan forvente av modellen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere