*Nettavisen* Nyheter.

Glenn Roberts forlenger med Vålerenga

VALLHALL (vif.no): Spisstalentet Glenn Roberts (19) har forlenget sin kontrakt med Vålerenga, og er nå bundet til klubben ut 2011-sesongen. – Glenn er veldig motivert for å vise seg fram, sier sportsdirektør Jan-Erik Aalbu til vif.no.

Roberts hadde en kontrakt som i utgangspunktet gikk etter årets sesong, men har nå forlenget med tre år, til sesongslutt i 2011.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Kasper Wikestad / Digitalsport)

- Vi mener at Glenn har et stort potensial uten at han helt har fått ut det siste enda. Det ønsker vi å hjelpe han med, og han virker motivert for å ta den utfordringen som nå venter, sier Aalbu til vif.no.

Klikk på bildet for å forstørre.

Roberts har vært sett på som et av de største talentene i norsk fotball, men har ikke helt fått ut potensialet som ligger der. Det potensialet håper Aalbu vi får se i Vålerenga de neste årene.

- Så langt har ikke Glenn fått så mye spilletid som han har ønsket, men det har kun vært opp til han selv. Han må ta opp hansken og slåss og bruke hver trening på å bevise at han er god nok for å få spilletid. Ingenting kommer av seg selv.

- Vi har en stor og god tropp nå og det er en knallhard kamp om plassene på laget. Det er opp til Glenn å få god hjelp av vårt store og gode støtteapparat og at han bruker hver trening på å utvikle seg. Potensialet hans er det ingenting å si på og han kan ha mange gode år foran seg om han bruker det rett, avslutter en fornøyd sportsdirektør.

Annonsebilag