RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glitnir solgte Nemi før bud

Sist oppdatert:
Det har vært spekulert i at den islandske investeringsbanken Glitnir skal være interessert i forsikringsselskapet Nemi. Men de solgte aksjene sine forrige uke:
I dag ble det meldt at en industriell aktør vurderer å legge inn et bud på forsiktingsselskapet Nemi.

I markedet har det vært spekulert i om det er islandske interesser som har vært på banen, og flere har spesifikt snakket om islandske Glitnir.

De hadde nemlig kjøpt seg opp i selskapet. Men forrige uke lempet den islandske storbanken ut sine aksjer i selskapet.

Les mer om budet her:
Ukjent kjøper vil snappe Nemi

Solgte før bud

- Glitnir Equity Investments kjøpte nær 5 prosent av aksjene i Nemi, Norwegian Energy & Marine Insurance i september i fjor. Vi solgte vår posisjon sist uke med en betydelig verdioppgang for vår del, sier Bjørn Richard Johansen som er internasjonal kommunikasjonsdirektør i Glitnir.

- Glitnir har, etter salget av vår aksjepost i forrige uke, ingen aksjer i NEMI. Det var Glitnir Equity Investment som stod for investeringen. Glitnir Equity Investment er løpende på jakt etter gode investeringsmuligheter og interessante prosjekter av denne typen i det norske markedet, sier Bjørn Richard Johansen videre i en e-post til NA24 iMarkedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere