RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glitter og glam

(Getty Images)
Nå er det bling-bling i form av paljetter som gjelder.

(SIDE2): 80-tallsbølgen er over oss denne vår- og sommersesongen. Sammen med skulderputer og store sløyfer skal du nå også skinne som aldri før.

Se bildespesial lenger ned i artikkelen.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Viktig å huske på
Synes du det blir for mye av deg gode der hele plagget er dekket av paljetter, finnes det mange diskret paljettantrekk å velge mellom. Bruker du en kjole i paljettstoff trenger du mindre smykker. Et sikkert stiltips er å holde både tilbehør og sminke enkelt når du bærer et slik skimrende plagg. For mye «bling» kan bli krasj.

Kjendistrend
Kjendisene elsker glitter og glamour. Stadig flere kaster seg på paljettrenden. Se bare hvor lekre Jennifer Aniston og Heidi Klum når de dukker opp på den røde løperen i sine paljettkjoler. Stilikonene Sarah Jessica Parker og Olivia Palermo bruker også kjoler med paljetter når de skal pynte seg.

Både til hverdags og fest
Ikke vær redd for å bruke paljettplagg i hverdagen. Paljetter pynter opp looken og du finner de både på bukser, jakker, topper og kjoler. Match for eksempel en paljettopp med en slitt olabukse, eller en paljettvest over en topp fra basisgarderoben. Også på veskefronten finner vi igjen de skinnende detaljene. Mulighetene er mange for litt ekstra glitter og glamour i hverdagen.

Les også: Her er stjernestylistens tips

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

3135

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere