*Nettavisen* Nyheter.

Glitter til glansnummeret

Hvem sa at TV-spill er for bermen?

(LXUS.no) Om du tidligere har skyldt på dårlige mikrofoner når du bommer totalt på tonene i syngespillet Singstar, må du snart finne deg en annen unnskyldning.

I november i fjor lanserte Xbox Singstar-konkurrenten Lips, og nå kan du virkelig kline til på de høye tonene med det samme utstyret som ekte rockestjerner bruker (eller Britney Spears).

Klikk på bildet for å forstørre.

BEGRENSET OPPLAG: Det er kun laget 100 par bling-mikrofoner.

LES OGSÅ:
Tekno-bling for romantiske piker
Kjenner du igjen designeren?

I samarbeid med krystall-elskerne hos Swarovski har Xbox nå lansert noen meget dekadente TV-spill-mikrofoner. Settet består av en sort og en hvit krystall-besatt mikrofon og leveres i en egen koffert.

Stjerneprodusenter

Mikrofonene er laget av Crystal Roc, som blant annet er kjent for å ha laget glitrende konsert-mikrofoner til pop-storheter som Jennifer Lopez, Kylie Minogue, Leona Lewis og Rihanna.

Opplaget er riktignok begrenset. Kun hundre par er produsert, men med en prislapp på nærmere 4500 kroner, er vel målgruppen nokså snever.

Men om du har litt ekstra penger liggende, elsker spillet og føler sangstemmen blir ekstra god med en liten dæsj glitter og glamour, er det vel bare å slå til? Mikrofonene passer også til Guitar Hero Metallica og Rock Band 2.

Har du et luksustips?Send det til LXUS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.