RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

God gammeldags smykketyv herjer

Han lar PCer og videokameraer stå og stuper heller rett i smykkeskrinene - tyven som har herjet i Nordhordland i helgen.

- Kan ikke huske at vi har hatt lignende saker som dette. Helt unikt egentlig. Vanligvis tar de med seg både PCer og videokameraer, men her har tyven kun konsentrert seg om smykker, mansjettknapper, klokker og penger, sier politiførstebetjent Ove Hindenes ved Lindås og Meland lensmannskontor til iBergen.no.

Til og med sølvtøyet har fått ligge i fred i skuffen.

Brekkjern
Tre eneboliger i byggefelt i Knarvik og ett hus på Flatøy har hatt besøk av smykketyven i helgen. Han har brukt den samme fremgangsmåten i alle husene. Det verste er at han trolig har operert på dagtid.

- Altandørene er brutt opp med brekkjern på alle de fire husene, og ett av dem har tyven forsynt seg fra mellom klokken 15 og 20 fredag. De andre tre har vi ikke helt oversikten over ennå, sier Hindenes som kan fortelle at ingen har observert tyven selv om alle husene ligger svært godt synlig for naboer

Tyven sier du?
- Ja det kan se ut til at dette er et enmannsbrekk, sier Hindenes som fremdeles ikke har fått full oversikt over verdiene som er blitt borte.

Hva gjør tyven nå tror du?
- Siden de lettest omsettelige tingene har stått igjen, så må han vel sikte seg inn mot pantelånere. Det er vel noen igjen av dem i Bergen ennå. Nei, dette var spesielt, sier Hindenes og humrer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere