RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

God treningsstart på Anfi

Sist oppdatert:
ANFI DEL MAR (vif.no): 2007-sesongen er i gang og Vålerenga-spillerne viste imponerende form da årets første trening gikk av stabelen på Gran Canaria tirsdag formiddag.

- Dagens trening viste at spillerne har gjort hjemmeleksen sin i ferien. De viste at de hadde lyst til å starte 2007-sesongen på en skikkelig måte og trykte til fra dag en. Dette var en kvalitetsøkt, sier spillerutvikler og assistent-trener Harald Aabrekk til vif.no.

Atten mann var på plass i sommervarmen. Bare to mann manglet. Ronny Johnsen har ennå ikke bestemt seg for om han tar et år til, mens Thomas Holm er hjemme i Norge av familiære grunner.

Gode unggutter
En allsidig treningsøkt ble gjennomført. Først løping og hinderløype, deretter litt bøy og tøy før fotballen ble tatt fram slik at spillerne fikk prøve seg både på stor og liten bane. Mange viste at formen fra i høst fortsatt er tilstede og yngstemann Mohammed Fellah viste at prestasjonene før jul ikke var noe blaff.

- De yngste spillerne var imponerende bra. Vi ser at vi virkelig får betalt for matchinga i Royal League. Mohammed Fellah viste i dag at han er på et helt annet nivå enn tidligere og står ikke tilbake for noen på feltet. Unggutta i stallen er holder bedre nivå enn noensinne, skryter Aabrekk.

- I tillegg har vi juniorlaget her nede med veldig mange gode spillere. Flere av dem kommer til å få treningstid med A-laget i år, noen allerede her her på Gran Canaria.

Ballfølelsen tilbake
Treninga ble avsluttet med noen av fysioterapaut Håkon Schwabes øvelser. En liten forsmak på hva som venter dem neste uke.

- Denne uka fokuserer vi på å komme i gang med ball. Få tilbake ballfølelsen. Spillerne har løpt mye og trent styrke i ferien og er i god form. Nå skal vi få tilbake koordinasjon og samhandling. Neste uke er det imidlertid full gass. Da blir det to økter om dagen og mer styrketrening.

- Men først skal vi ta det litt rolig. Det er en fin måte å komme i gang på. Spillernes familier og støtteapparatet lærer hverandre å kjenne. Det er utrolig viktig å bygge lag også utenfor banen.

Gode treningsforhold
Vålerenga reiser om lag en halvtime fra leilighetene på Anfi del Mar for å komme til treningsbanen. En knallgrønn gressbane som deles med Rosenborg.

- Vi har veldig fine forhold. Banen kunne trengt litt vann og er hardere enn vi ønsker, men forholdene er bedre enn vi får andre steder. Uansett er det inspirerende å være her nede i varmen på denne tiden av året.

- Vi skal i hvert fall trene på denne banen den første uka. Neste uke kan det hende vi trener et annet sted. Vi har ikke helt bestemt oss ennå. Vi har flere alternativer, avslutter Aabrekk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere