RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

God utvikling i Technor

Sist oppdatert:
Technor-resultatene fortsetter å gå i riktig retning, og styret forventer at omsetningsmålet for 2003 vil bli innfridd
Det går frem av rapporten for tredje kvartal lagt frem mandag formiddag.

Technor fikk et resultat på 5,8 millioner kroner før skatt i tredje kvartal, mot 3,1 millioner i samme periode i fjor. Omsetningen endte på 136,2 millioner, mot 118,7 millioner i samme periode i fjor.

Driftsresultatet ble på 7 millioner kroner i årets tredje kvartal, mot 2,1 millioner i samme periode i fjor. Driftsmarginen ved utgangen av september var 4,2 prosent, mot 2,3 prosent i fjor. Målet er å komme opp i 5 prosent.

- Vi er inne i en av de mest hektiske periodene i konsernets historie. Dette gjelder spesielt i morselskapet Technor asa, Simrad Optronics asa og Haaland as. I tillegg er det gledelig at ScanArmatur as ser ut til å gi positive resultater, skriver selskapet i en kommentar til tallene.

Styret er fornøyd med resultatutviklingen, og forventer at den positive trenden fortsetter både omsetnings- og resultatmessig fremover. De forventer at målet om omsetning på 550 millioner kroner for hele året blir innfris.

- Anbudssituasjonen er også god, og oppnås samme prosentvise tilslag i fjerde kvartal, som for årets første ni måneder, er det lite sannsynlig at ordreporteføljen reduseres mot slutten av året, skriver styret i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere