RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gode dansere er best i senga

(Scanpix)
Sist oppdatert:
De mennene som er dyktigst til å svinge seg på dansegulvet, er også regnet som de beste elskerne, viser en undersøkelse. Test deg selv og si din mening her.

Det er en undersøkelse som er gjengitt i bladet Cupido som avslører sammenhengen mellom det å være en god danser og en god elsker, skriver bt.no.

Hele 2.000 kvinner deltok i undersøkelsen, og konklusjonen er krystallklar. Av de spurte mente nemlig 80 prosent eller 1600 av de 2000 jentene at det var en klar sammenheng mellom det å være en god dansepartner og en god elsker.

Sjekk hans ferdigheter
Ifølge undersøkelsen kan man avsløre mye om en manns egenskaper i senga dersom man studerer hans danseferdigheter.

Dersom han trår frem og tilbake kan du være sikker på at han er like uoppfinnsom i senga. Er han beskjeden og forsiktig på parketten er det også lite sannsynlig at han tar grep dersom du blir alene med han.

Han som er mest opptatt av å nyte seg selv på dansegulvet, er også egoistisk i senga, mener kvinnene som deltok i undersøkelsen.

Test ditt sex-liv
Hvor god er du i senga? Har du sex-appeal? Er du en flørter og hvor romantisk er du egentlig?

Test deg selv her!

Tror du gode dansere er bedre i senga enn menn som ikke har full kontroll på dansegulvet? Si din mening i diskusjonsforumet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere