Gode Microsoft-nyheter

Fremtiden for Xbox 360 rommer stort sett mer av det samme.

10.05.06 01:15

LOS ANGELES (Spillmagasinet): Dagens Microsoft-pressekonferanse bød ikke på særlig spenstige nyheter, det var stort sett oppfølgere og ting vi har sett før.

På Xbox 360 var de store spillene rollespillet Fable 2, bilspillet Forza Motorsport 2, skytespillet Gears of War og barnespillet Viva Pinata. GTA4 ble annonsert til maskinen, og vi fikk vite at Halo 3 dukker opp i løpet av 2007.

En rekke ”nye” klassikere er på vei til Live Arcade. I tillegg til de vi allerede vet om, kommer blant annet Sonic og Mortal Kombat. En rekke indie-spill er også under utvikling, sammen med en Live-versjon av PSP-klassikeren Lumines. Den store nyheten der i gården er at du kan hente ned (les: kjøpe) musikk.

PC-brukere ble fortalt at Vista egner seg perfekt til spill, og at skytespillet Crysis utnytter de nye funksjonene i både Vista og DirectX 10. Vista-eiere får også nyte Alan Wake, som slippes eksklusivt for Vista og til X360.

Det eneste spennende som ble vist frem, var at Live skal integreres med alle Windows-enheter. Du kan dele gamertag og venneliste mellom X360, Windows Vista og Windows Mobile, og i enkelte spill kan du begynne på en maskin, ta en pause, og fortsette på en annen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag