RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gode nettvettregler for kommentatorer i Nettavisen

Sist oppdatert:
Nettavisen ønsker en frisk, men saklig debatt i våre kommentarfelt. Vi har lav terskel på hva som er lov å si, men er strengere på hvordan du sier det.

Vi vil derfor at du holder deg innenfor alminnelige regler for god debattskikk. Nettavisen godtar ikke:

1. Uhøvisk eller støtende språkbruk . Ikke bruk skjellsord, prøv heller å bruke argumenter. Enkelte ord kan føre til at innlegget ditt blir slettet, som for eksempel «idiot», «landssviker», «rasist» eller «faen».

2. Falsk navn. Du må bruke fullt navn for å kommentere. Ønsker du en anonym kommentar, må du sende epost til moderator@nettavisen.no.

3. Personsjikane . Unngå usaklige angrep på person.

4. Diskriminering . Unngå nedsettende bemerkninger om minoriteter, enten det gjelder kjønn, legning, rase eller trosretninger.

5. Avsporinger . Hold deg til saken som blir diskutert i akkurat dette kommentarfeltet.

6. Trusler . Trusler om vold eller drap vil føre til utestengning for en lengre periode.

Noen av disse reglene gir rom for skjønn, og det er Nettavisens rett å tolke hva som er innenfor eller utenfor. Ved åpenbare feil kan du sende en mail til moderering@nettavisen.no.

Ved gjentatte brudd på reglene kan du bli utestengt fra vårt kommentarfelt. I så fall kan du søke om å bli tatt inn igjen etter 30 dager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere