*Nettavisen* Nyheter.

Gode spill til lavpris

Foto: Magnus Blaker (Nettavisen)

Skal du ha billige spill bør du lete på utradisjonelle steder.

(Spillmagasinet): Vi har ikke for vane om å skrive om enkeltbutikkers supertilbud på spill, men etter at vi mandag snublet over Guitar Hero 3, inkludert gitar, til under 300 kroner på en stor matbutikk i Oslo sentrum fant vi ut at det var på tide å skrive om et fenomen som ikke er så veldig utbredt.

Dette er nemlig langt fra første gang vi har kommet over supertilbud på spill på høyst utradisjonelle steder. Det har også hendt at vi har snublet over meget gode spilltilbud på steder som Rema Stormarked og til og med Rimi tidligere.

Og denne gangen var det altså Ica Maxi som hadde kjøpt inn et stort parti med «Guitar Hero III: Legends of Rock». Med på kjøpet til 299 kroner var altså en gitar.

Til sammenligning vil for eksempel Komplett ha 339 kroner + frakt for bare Greatest Hits-utgaven av spillet – mens en bundle med Metallica koster 799 kroner.

At du ikke handler på et fagsted blir ganske åpenbart når det står PS3 med store bokstaver på skiltet, mens det står Playstation 2 på alle boksene, men vet du hva du driver med, kan en tur inn på en matbutikk fort ende med å bli et spillkupp – om enn ikke med det aller nyeste av det nye.

Vet du om flere steder en kan komme over spillkupp?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.