RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gode tanker og ingen handling i Gyldendal

Sist oppdatert:
Nå er "alle" i Gyldendal-striden for å opprette en valgkomite, men ingen, verken Erik Must, Trygve Hegnar eller styreformannen vil foreslå det på generalforsamlingen
Trygve Hegnar har allerede gjort det klart at han ikke vil bli medlem av en helt ny valgkomite. Forslaget var at komiten utgjøres av han, Must og Kjell Chr. Ulrichsen.

Med Jegnars nei, vil Must heller ikke sette frem forslaget om å oprpette en valgkomité. Og siden Hegnar potensielt er imot vedtektsendringer finner de ikke grunn til å fremme noen "selv om forslaget (...) kunne vært fornuftig", melder Aftenposten.

Overfor Aftenposten kan imidlertid Hegnar fortelle at han er forå opprette en valgkomité i Gyldendal. Han vil bare ikke gi noen forhåndtilsagn når ikke Must vil ha ham med i styret.

Gyldendals styreformann Erik Samuelsen påberoper seg å være en varm tilhenger av å innføre valgkomité i Gyldendal. Men Samuelsen vil ikke ta noen initiativer, hverken når det gjelder å opprette valgkomité eller å fjerne børsuvennlige vedtekter nå i vår.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere