RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gode tider for økonomer

Sist oppdatert:
Arbeidsgiverne må grave dypt i lommebøkene for å sikre seg de kandidatene de vil ha. Det ermangel på kvalifisert arbeidskraft i markedet
Daglig leder i Kelly Financial Resources, Monika Dypeng, jobber på spreng for å finne kandidater til aktuelle stillinger innen finans- og meglerbransjen, skriver Finansavisen. Arbeidsmetoden har forandret seg med temperaturen i arbeidsmarkedet. Nå må rekrutteringsselskapene ut og jakte på gode kandidater. Bedriftene må være villige til å bla opp for å sikre seg kandidatene.

- Det virker som om arbeidsledigheten blant økonomer, i hvert fall i Oslo-området, er tilnærmet lik null sier Monika Dypeng til Finansavisen.


Godt betalt

Det er særlig yrkene revisorer, aksjemeglere og obligasjonsmeglere det er vanskelig å bemanne.

På spørsmål om lønnsnivået, svarer Dypeng at lønningene presses veldig høyt og referer til en kunde som skulle ha en obligasjonsmegler. Kunden måtte ha tilbakemelding først etter at 15 millioner var passert i lønnsforhandlingene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere