RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Godkjenner fire nykommere for notering

Sist oppdatert:
Oslo Børs godkjenner fire nye selskaper for notering. Her han du listen over nykommerene
I en melding bekrefter Oslo Børs at de godkjenner selskapene Findexa Limited, Mamut ASA, Cermaq ASA og Guinor Gold Corporation for notering.


Findexa Limited, Mamut og Guinor blir å finne på Oslo Børs senest 26. mai, mens Cermaq blir å finne på Oslo Børs senest 16. mai.

Slik informerer Oslo Børs om de fire selskapene:

* Om Findexa:

Findexa er den største utgiveren av katalogprodukter i Norge, og det største selskapet innen annonsering i papirprodukter i landet. I 2003 var omsetningen i Findexas norske virksomhet på 1,608 milliarder kroner, og EBITDA var på 780,1 millioner kroner. Findexas hovedmerkevarer er Gule Sider, Telefonkatalogen, Ditt Distrikt og BizKit, distribuert gjennom trykte kataloger, SMS, på Internett, CD-Rom og via opplysningstjenesten 1880 Telefonkatalogen.

* Mamut ASA noteres på Oslo Børs:

Styret vedtok å ta aksjene i Mamut ASA opp til notering på SMB-l isten ved Oslo Børs. Det forutsettes at det utarbeides et prospekt som tilfredstiller kravet i børsforskriften til prospekt ved børsintroduksjon.

Børsdirektøren har fullmakt til å fastsette første noteringsdag, senest 26. mai 2004.

* Guinor Gold Corporation noteres på Oslo Børs:

Børsstyret vedtok å ta aksjene i Guinor Gold Corporation opp til sekundærnotering ved Oslo Børs. Selskapet er primærnotert i Canada. Selskapet noteres på SMB-listen. Det forutsettes at det utarbeides et prospekt som tilfredsstiller kravene i børsforskriften til prospekt ved børsintroduksjon samt godkjent tilbudsdokument. Det forutsettes videre at det inngås en standard sekundærnoteringsavtale.

Børsdirektøren har fullmakt til å fastsette første noteringsdag, senest 26. mai 2004.

* Cermaq ASA noteres på Oslo Børs:

Børsstyret vedtok å ta aksjene i Cermaq ASA opp til notering ved Oslo Børs. Det forutsettes at det utarbeides et prospekt som tilfredsstiller kravene i børsforskriften til prospekt ved børsintroduksjon. Det forutsettes videre at selskapet oppnår tilstrekkelig spredning på sine aksjer. Dersom spredningskravet for hovedlisten om minst 1.000 børsposteiere ikke oppnås tas selskapet opp til notering på SMB-listen.

Børsdirektøren har fullmakt til å fastsette første noteringsdag, senest 16. juni 2004.

Om Cermaq:

Cermaq ASA ble etablert i januar 1995 og er morselskap i et av verdens ledende havbrukskonsern med virksomhet i Norge, Skottland, Canada og Chile. Konsernet driver produksjon av fiskefôr , fiskeoppdrett og annen havbruksvirksomhet. Fôrvirksomheten (EWOS) omsatte i 2003 vel 661.000 tonn fiskefôr til en verdi av 4,3 milliarder kroner. Oppdrettsvirksomheten (Mainstream) omsatte i 2003 nærmere 60.000 tonn laks og ørret til en verdi av ca. 1,4 milliarder kroner. Konsernet hadde en samlet omsetning på vel 6 milliarder kroner. Per. 31.12.2003 hadde konsernet 2.251 ansatte. Cermaq ASA har 26 ansatte og har sitt hovedkontor i Oslo. Konsernet hadde pr. 31.12.2003 med en egenkapitalandel på 48,3 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere