Godkjent debutsesong

Foto: TV 2

Da «Venner for livet» sluttet, flyttet Joey Tribbiani fra New York til Hollywood for å få sving på skuespillerkarrieren

«Joey» - sesong 1
Av: Scott Silveri, Shana Goldberg-Meehan, med flere
Skuespillere: Matt LeBlanc, Andrea Anders, Drea de Matteo, Paulo Costanzo, med flere.

Sammen med søsteren Gina og nevøen Michael lever han nå livets glade dager i verdens filmhovedstad.

At det var Joey som skulle få sin egen tv-serie kom ikke som noen bombe. Men jeg må innrømme jeg var litt skeptisk til en egen tv-serie hvor Joey måtte klare seg uten Chandler, Ross, Rachel, Monica og Phoebe.

Og som jeg fryktet var de første episodene av «Joey» noe famlende. Jeg kjente ikke Joey igjen slik jeg husket han fra «Venner for livet». Jeg synes det ble for mye Joey, og for lite ny tv-serie. Heldigvis viste det seg at dette kun var startproblemer, for etter hvert som episodene rullet over tv-skjermen, bedret serien seg betraktelig.

I tillegg til en rekke gjesteroller fra kjente skuespillere som Lucy Liu, Kelly Preston og Christina Ricci, blir vi også kjent med Joeys hardtslående søster, Gina, og hennes sønn, Michael. Vi møter også den blonde og noe vimsete nabojenten, Alex, og for ikke å snakke om den herlig naive naboen, Howard.

Serien blir altså bedre og mer morsom utover i sesongen. Joey finner seg selv igjen, og vi lærer å like hans nye familie. Humoren er den samme som fra «Venner for livet». Alt i alt en godkjent førstesesong.

Den første sesongen av Joey består av 24 episoder over 506 minutter. Noe som trekker ned er mangelen på ekstramateriale. Jeg savner både intervjuer, morsomme klipp og presentasjoner av medvirkende i serien.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.