RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Godset fikk napp

Sist oppdatert:
Strømsgodset har siden seriestart lagt ut brystreklame-plassen for salg fra kamp til kamp. Men nå har endelig klubben fått en permanent løsning ut sesongen.

Ingen kan beskylde Godset-spillerne får ikke å fornye seg på draktfronten i år. Frontpartiet har skiftet farge og motiv for hver serierunde. Klubben manglet nemlig brystreklame til draktene da sesongen rullet igang, og klubben bestemte seg for å selge reklameplassen fra kamp til kamp.

Hektisk
Hitill har Block Watne, Husbanken, Gulliksen & Holmen, Suzuki og Eiker Septikkservice prydet draktene. Men nå kan syavdelingen til Drammensklubben puste lettet ut. Block Watne har fått tilslaget på brystreklame-plassen for resten av sesongen.

- Mange bedrifter har henvendt seg til oss om kjøp av reklameplassen. Block Watne kom med det beste tilbudet, og har fått tilslaget, sier markedssjef Rune Marthinsen i SIF.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere