RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Godt nytt år!

Sist oppdatert:
iMarkedet.no ønsker alle sine lesere et godt nytt år. Les hele nyttårshilsenen her
2005 har vært et meget spennende år for iMarkedet.nos lesere. Ikke bare har det vært fantastiske tider på Oslo Børs, det har også vært en rekke spennende saker å rapportere fra og om fra iMarkedet.nos lokaler.

Blant den mest spennende saken har vært kampen om Opticom, en sak der siste ord ikke er sagt. Der kunne iMarkedet.no presentere en over fire timer lang direktesending fra en av de mest spennende generalforsamlinger Norge har sett i moderne tid.

Samtidig har nettmediene, som vi er en del av, vist sin overlegne styrke i forhold til de etablerte avisene: Vi er først, og i Opticom-saken var vi også best. Vi kommer til å fortsette med det i 2006.

Flere gode og eksklusive saker har nemlig gjort at iMarkedet.no har doblet antall lesere gjennom året som gikk.

Oljeprisen har vært det store teamet på Oslo Børs, og dannet bakteppet for et spill der formuer er blitt skapt. Det har kommet en hel rekke nye aktører i markedet, og de som tidligere var svært aktive innenfor bransjer som dotcom og telecom er i dag aktive innen olje og rigg. Det leders oss til å tro at det blir mye spennende å rapportere om i 2006.

Uansett hva som skjer med oljeprisen, som vil være avgjørende, vil det bli nok å følge med på i året vi snart går inn i. Formuer vil bli skapt i det nye året, men vi føler oss dessverre sikre på at formuer også vil gå tapt.

På den politiske dagsordenen vil det også skje mye. Vi har fått en regjering med blant annet SV. For mediene har dette vært moro.

Om det blir like moro for leserne vil vise seg til neste år. Vi kommer uansett til å ha spennende, eksklusive og originale intervjuer med aktører fra det finansielle liv, næringslivet, fra løvebakken og regjeringskvartalet.

Vi minner også om lesersuksessen 'En aksjemeglers bekjennelser.' Nesten hver uke har en aksjemegler ved navn Trygve publisert sine dagboknotater, om livet generelt og ved Oslo Børs. Vi håper han fortsetter med det, og etter det vi hører kom han seg noe lunde helskinnet igjennom julen.

Fra alle oss i iMarkedet.no: Ha et strålende nytt år!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere