RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Godt Shala-innhopp mot Ungarn

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Bardh Shala gjorde et godt innhopp og var involvert i Norges scoring i 1-1-kampen mot Ungarn i EM-mellomspillet for G17-landslag i Nederland torsdag ettermiddag.

- Keeperen vår, Arild Østbø, var god. I tillegg sto Christian Landu Landu frem på midtbanen, det samme med Joakim Eyde på venstreback. Jeg synes også Bardh Shala hadde et fint innhopp, med mange gode bevegelser, sa landslagstrener Øivind Nilsen til nettstedet fotball.no etter kampen.

Shala kom på banen fem minutter etter pause og markerte seg tidlig. Åtte minutter etter innhoppet gjorde han forarbeidet til Norges scoring da han plukket opp et innlegg på bakre stolpe, la tilbake til Joakim Eyde, som igjen fant Abdissalam Ibrahim foran mål. Manchester City-spilleren satte ballen sikkert i nota.

Den norske ledelsen holdt helt til to minutter på overtid da Torstein Andersen Aase var uheldig og styrte en corner i eget nett. Dermed endte åpningskampen 1-1.

- Det var en jevnspilt kamp, der Ungarn var best i første omgang og vi var best etter pause. Sånn sett er det greit med uavgjort, men det er ingen tvil om at det var bittert å miste seieren på overtid, sa G17-landslagstreneren etter kampen.

I den andre kampen i pulja vant Bosnia 1-0 mot Nederland. Sistnevnte er Norges motstander i neste kamp, en kamp nordmennene bør vinne for å ha håp om gruppeseier.

- Det blir nesten vill gjetting på hvordan dette skal ende, men vi er absolutt med hvis vi vinner neste. Uansett får vi bare konsentrere oss om å bli enda bedre til neste kamp, så får vi se hvordan det går, avslutter Øivind Nilsen.

UNGARN - NORGE 1-1 (0-0)
Apeldoorn, Nederland - cirka 100

Gule Kort: Torstein Andersen Aase, Norge. Norbert Ode og Daniel Mager, Ungarn.

Mål: 0-1 Abdissalam Ibrahim (63), 1-1 Torstein Andersen Aase (selvmål, 90)

Norge (4-4-1-1): Arild Østbø - Lars Gunnar Johnsen (Mathias Møvik fra 49), Espen Knudsen, Torjus Aaland, Ole Martin Tunheim (Joakim Eyde fra 8) - Abdissalam Ibrahim, Omar Elabdellaoui, Christian Landu Landu, Vegar Eggen Hedenstad - Stefan Johansen (Bardh Shala fra 50) - Torstein Andersen Aase.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere