RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Golar aktuell for LNG-kontrakt

Sist oppdatert:
Skipsreder John Fredriksens Golar LNG skal være et av flere LNG-rederier aktuelle for en kortsiktig kontrakt for Nigeria LNG
Ifølge TradeWinds skal Nigeria LNG (NLNG) være i ferd med å ta en beslutning rundt en kortsiktig befraktningskontrakt for LNG.

I tillegg til Golar, så skal Exmar, Union Fenosa og Gas Natural være aktuelle til kontrakten. Imidlertid skal noen av rederne være i en vanskelig situasjon på grunn av at skipene er bunnet opp til andre spotlaster.

NLNG trenger et skip for en periode på ni til tolv måneder for frakt av gass for BG Group. NLNG har ansvaret for frakt av gassen BG har kjøpt av konsortiet.

NLNG har store ordre på skip, blant annet via Bergesen, men har ikek kapasitet foreløpig til å dekke BG-kontrakten.

Golar skal ikek være på listen for NLNGs anbud på inntil fem nye skip som skal knyttes til det sjette produksjonstoget på NLNG. Det er ifølge TradeWinds AP Møller, Bergesen, Malaysia International Shipping Corp og NYK working sammen med Mitsui OSK Lines som er aktuelle. Det er ventet en tildeling snarlig.

NLNG kontrollerer i dag en flåte på 18 LNG-skip.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere