RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Golar i pluss

Sist oppdatert:
Analytikerne hadde ventet et underskudd.

Gassrederiet Golar LNG fikk i andre kvartal et nettoresultat på 11,9 millioner dollar. Det er en lite bedring fra 11,7 millioner dollar i samme periode i fjor. Driftsresultatet falt til 1,9 millioner dollar fra 7,3 millioner dollar, mens driftsinntektene havnet på 46,8 millioner dollar mot 52,5 millioner dollar.

NA24 - din næringslivsavis

Analytikerne hadde ventet et underskudd på 3,3 millioner dollar i nettoresultat og et driftsresultat på 5,9 millioner dollar. Det viser estimater innhentet av SME Direkt på vegne av TDN Finans.

Kontantstrømmen fra driften var på 10,6 millioner dollar i andre kvartal og selskapet kontantbeholdning er blitt redusert med til 58,4 millioner dollar ved utgangen av perioden.

Selskapet venter en bedring i spotinntjeningen i tredje kvartal, og vil i tillegg bokføre inntekter på 7,8 millioner dollar i tredje kvartal knyttet til swapavtaler på Arrow Energy.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere