RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Golar LNG et kjøp

Sist oppdatert:
Meglerhuset Fearnley Fonds opprettholder sin kjøpsanbefaling på John Fredriksens LNG-rederi Golar LNG i en analyseoppdatering onsdag
- Vi opprettholder vår Kjøp på Golar LNG basert på verdsettelsen av aksjen og momentum i LNG-bransjen, skriver Fearnley Fonds.

Golar LNG eier i dag 6 spesialskip for frakt av flytende naturgass, LNG, og har fire skip under bygging.

Fearnley forventer at Golar kommer til å sluttet et eller to av nybyggene på kontrakter i løpet av de to neste kvartalene. Det første nybygget er allerede sluttet på en kontrakt til BG Group.

Videre forventer meglerhuset at Golar vil kunne vise til fremgang enten tilknyttet LNG-terminalprosjektet Baia og/eller Saipem-prosjektet for flytende LNG-mottak i Italia.

Basert på etterspørselen etter LNG-skip i vinter, hvor det ikke var nok tilgjengelig tonnasje, er Fearnley Fonds mindre bekymret for at Golar-skipene ikke skal sikres lange kontrakter innen levering fra verftet. Meglerhuset ser rater på omkring 65.000 dollar pr. dag for slike kontrakter.

Dersom den gode nyhetstrømmen fortsetter fra LNG-markedet, er Golar attraktivt priset i dag, og Fearnley opprettholder Kjøp.

Oppsummering:
Anbefaling: Kjøp Kursmål: 60 kroner (6 mnd)
Meglerhus: Fearnley Fonds
Dato: 30. april 2003

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere