RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Golden lukter på skipssalg?

Sist oppdatert:
Golden Ocean skal vurdere å selge sine to panamax-nybyggskontrakter etter en voldsom oppgang i annenhåndsprisene den siste tiden
Det er TradeWinds som fredag melder at Golden Ocean kan være på vei til å selge de to panamax-nybyggene som skal leveres i juli og september. De skal sikte mot 50 millioner dollar for hvert av de to nybyggene på 75.000 dødvekttonn.

Nylig New York-noterte DryShips er meldt å ha plukket opp et tilsvarende nybygg med levering i mai for 51 millioner dollar denne uken.

Les mer: Kjører opp prisen på bulkskip

Golden Ocean kontrollerer de to nybyggene via opsjoner fra Frontline som kjøpte nybyggene for 42 millioner pr. skip i desember i fjor på vegne av Golden. Samtidig skal Golden også være i modus for kjøp av bulktonnasje, sier kilder til avisen.

Golden Ocean solgt i begynnelsen av denne uken alle sine aksjer i bulkrederiet Jinhui med en meget pen gevinst.

Da Golden Ocean Group ble spunnet ut av Frontline før jul i fjor var det med en intensjon om å bygge opp et stort bulkrederi gjennom tonnasjekjøp eller corporate-transaksjoner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere