RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Golfforbundet til onTarget

Sist oppdatert:
Idrettens eget sponsorselskap, onTarget, har signert en avtale om sponsorarbeid med Norges Golfforbund. – Et samarbeid med NGF er meget viktig for oss, sier daglig leder Rune Glasø i onTarget.

onTarget ble startet opp av Norges Idrettsforbund for rundt to år siden. Selskapet kjøpte flere av kontraktene til Sponsorservice, etter at de gikk konkurs.

Nå har de forhandlet frem en avtale med Norges Golfforbund (NGF), som var et av forbundene som Terje Bogens Sponsorservice hadde kontrakt med. onTarget har tidligere i høst inngått en samarbeidsavtale vedrørende sponsorarbeid de neste fire årene med Basketligaen Norge.

Ifølge Christian Anker-Rasch, president i NGF, forventer de nå å sikre det økonomiske grunnlaget aktiviteten i forbundet til en av landets raskest voksende idretter. Avtalen gjelder, ifølge en pressemelding, i første omgang frem til 2005, med en intensjon om videreføring til 2007.

– Et samarbeid med NGF er meget viktig for oss. Vi ønsker å ta et direkte eieransvar for å videreutvikle den kommersielle siden til en av de største idrettene i Norge. Golf er et optimalt B2B produkt, som også har et stort mangfold innenfor topp og bredde som vi vurderer som meget interessant, sier daglig leder Rune Glasø i onTarget i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere