RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Goodtech med første overskudd siden 1997

Sist oppdatert:
Renseanleggselskapet Goodtech hadde en god utvikling i andre kvarta
Goodtech ASA hadde en omsetning i andre kvartal på 35,2 millioner kroner, mot 29,4 millioner kroner i samme periode i fjor. Resultatet i perioden beløper seg til 1,2 millioner kroner, mot minus 0,6 millioner kroner i 2002.

De positive tallene fra Goodtech viser akkumulerte overskudd for første gang siden 1997, opplyser selskapet.

- Både innen produktområdet Biovac, renseanlegg for mindre enheter og produktområdet membranteknologi for rensing av drikkevann, registrerer selskapet en positiv markedsutvikling, skriver selskapet i en melding.

Goodtech krever samtidig at obligasjonslånet på 16,2 millioner kroner konverteres til aksjer.

- Goodtech ASA har i dag besluttet å benytte sin rett til å kreve konvertering av obligasjoner som er utestående etter 1. september 2003 i henhold til et konvertibelt obligasjonslån opptatt i selskapets generalforsamling 7. mars 2002 og inntatt i låneavtale mellom selskapet og Den norske Bank ASA datert 14. mars 2002, på de vilkår som er fastsatt i nevnte generalforsamlingsvedtak og avtale. Obligasjonslånets pålydende er per dagens dato 16,2 millioner kroner, skriver selskapet i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere