RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Google klar for PSP

Foto: Produktbilde (Sony)
Sist oppdatert:
Ny oppdatering inkluderer søk med Google direkte fra menyen i Playstation Portable.

(Spillmagasinet): Direktør for PlayStation Network Operations, Eric Lempel, skriver på den offisielle Playstation-bloggen at versjon 4.0 av programvaren i Playstation Portable snart er klar.

Selv om vi nå går fra versjon 3 til 4 innebærer ikke oppdateringen de store forandringene, med mindre Lempel har et ess opp i ermet.

Først og fremst implementeres googlesøk i menyen til PSP, kalt Cross Media Bar (XMB). Etter oppdateringen finner du Google under Network på XMB. Du må naturligvis være koblet til internett for å utføre søket. Ifølge Lempel får du nøyaktig det samme resultatet som om du søkte fra www.google.com.

En annen ny funksjonalitet er muligheten til (endelig) å endre visningshastigheten på videoer du har lagret på Memory Stick PRO Duo. Dette skal gjøres enkelt ved å klikke opp eller ned på styrekrysset. Vi håper Lempel har vært litt kjapp i svingen og mener høyre og venstre på styrekrysset, slik det fungerer med Playstation 3.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere