RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Google med spillplaner?

Sist oppdatert:
Google har sendt ut mystisk invitasjon til spillpressen.

(Spill): Journalister som skal delta på Games Developer Conferance (GDC) i San Francisco er blitt invitert til en pressekonferanse med Google.

I invitasjonen står det å lese at Google skal vise fram en «ny samling spilltemaer for iGoogle». iGoogle er en startside hvor brukeren selv kan kontrollere hvilke nyheter som er viktig, legge til, fjerne og flytte rundt på innhold som for eksempel vær, kartsøk og Wikipedia. Brukerne kan også velge en del forskjellige utseende på nettsiden.

Nye temaer er ikke så spennende. Men som nettsiden VentureBeat spekulerer i, å sende ut litt kjedelige pressemeldinger i siste liten er nettopp hva Apple gjør før de lanserer noe som får internett til å koke over.

I invitasjonen står det også at Google «vil skape en interaktiv opplevelse som bringer industriens mest ikoniske figurer til liv og lar deg oppleve deres eventyr». Videre påstår søkemotorgiganten at «denne begivenheten vil du ikke gå glipp av».

Om Googles annonsering blir ammunisjon for de store overskriftene fremover eller et rungende gjesp gjenstår å se. Pressekonferansen avholdes 25. mars.

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere