Gå til sidens hovedinnhold

- Googlet hvor lang tid dyr bruker på å dø i varm bil før sønnen døde i bilen

Tiltalt for mord på sønnen.

33 år gamle Justin Ross Harris fra Georgia er anklaget for mord på sin snart to år gamle sønn Cooper. Sønnen døde av utmattelse fra overoppheting etter at han ble forlatt i farens bil i flere timer 18. juni.

Harris ble først anklaget for det påtalemyndigheten kaller ondskap overfor et barn. Men ble senere også anklaget for mord.

- Søkte på dyr i varme biler
Bakgrunnen skal ifølge The Daily Mail være at etterforskerne mener Harris brukte jobbdataen sin til å søke opp hvor lang tid dyr bruker på å dø i varme biler.

I en uttalelse som politiet kom med onsdag kommer det fram at Harris skal ha tatt sønnen med på frokost på en restaurant før han dro på jobb, og lot sønnen bli igjen i bilen. Han skal ha returnert til bilen for å legge igjen en gjenstand før han forlot barnet igjen.

33-åringen er mistenkt for å ha latt sønnen sitte i bilen i rundt sju timer.

Selv skal han ha hevdet at han dro på jobb og glemte å levere sønnen i barnehagen, og at han oppdaget det sju timer senere. Kort tid etter at han kom til bake til bilen for andre gang skal han ifølge CNN ha bedt om hjelp på et kjøpesenter.

- Startet hjerte-lunge-redning
Et vitne skal ha fortalt kanalen at Harris la sønnen på gulvet og startet hjerte-lunge-redning.

Vitnet forteller videre at faren skal ha sagt «Hva har jeg gjort?» gjentatte ganger da sønnen ikke responderte.

Ifølge CNN blir Harris beskrevet som en god far av bekjente. Over ti tusen har til nå skrevet under på en kampanje for å få Harris løslatt.

Det 22 måneder gamle barnet skal begraves i en privat seremoni på lørdag.

Politiet har bedt allmennheten om å vise tålmodighet i saken.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar