*Nettavisen* Nyheter.

Gossip Girl med frekk kløft

SEXY: Jessica Szohr er superhot i Gossip Girl og fredag kveld glitret hun i nok et sexy antrekk. Trykk på forstørrelseglasset for å se hele bildet. Foto: Stella (Stella)

Jessica Szohr fra «Gossip Girl» kom på fest i kveldens dypeste utringning.

24.02.08 16:47

(SIDE2): De er definitivt de nye «it»-jentene, de kvinnelige skuespillerne fra hitserien «Gossip Girl» er overalt om dagen.

Se bilder nederst i saken!

Hot
Jessica Szohr (22) spiller eksen og bestevenninnen Vanessa Abrams til Dan Humphrey (spilt av Penn Badgley) i serien. Jessica jobbet tidligere som modell og har hatt småroller i en rekke tv-serier.

Fredag kveld kom hun på Reebok-fest sammen med Gossip Girl-kollegaene og trendsetterne Leighton Meester (Blair) og Blake Lively (Serena) som spiller Jessicas rake motsetning i tv-serien.

Jessica kom i kvelden dypeste utringning - en mørkeblå trang topp til vide jeans og en kort sort jakke over. I serien har hun alltid en kul, fargerik stil, men hun er altså en smule med sexy når hun entrer den røde løper.

Ta testen: Hvem er du i Gossip Girl?

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nye episoder
Leighton, Blake og Jessica begynner innspillingen til nye episoder av serien neste måned. Grunnet streiken i Hollywood, som ble avblåst i forrige uke, er det bare laget 13 episoder av «Gossip Girl». Men serien vises frem til mars her hjemme.

Stjel Blake Livelys stil her!

Blake er aktuell med filmen «The Sisterhood of the Traveling Pants 2» hvor hun har medspillere kjent fra «Ugly Betty» og «Gilmore Girls».

Les mer her: Samler tv-stjerner i ny film

«Gossip Girl» vises onsdager kl. 19.55 på TVNorge.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.