RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Graff går til NFF

Sist oppdatert:

Svein Graff (34) forlater stillingen som mediesjef i Vålerenga og blir informasjonssjef i Norges Fotballforbund.

- Dette er et stort tap for oss. Graff har bygd opp en svært kompetent medieavdeling i Vålerenga som har medført tredobling i trafikken på våre plattformer, sier administrerende direktør Pål Breen til vif-fotball.no.

- Samtidig forstår vi valget. Stillingen som informasjonssjef i NFF er den høyest rangerte stillingen innen media og fotball i Norge, og vi er stolte av at en av våre rekrutteres til den stillingen. Vi ønsker Graff lykke til videre.

Styrke omdømmet

Graff har lang fartstid innen journalistikk- og informasjonsarbeid med fotball som spesialfelt, og har blant annet vært mediesjef i Norsk Toppfotball og vaktsjef i NRK før han startet jobben i Vålerenga.

- Det blir trist å forlate Vålerenga. Jeg har hatt en kjempefin tid, og vi har klart å etablere en slagkraftig medieavdeling bestående av personer med stor arbeidskapasitet og et brennende hjerte for klubben, sier Graff til vif-fotball.no.

Han ser fram til en utfordrende ny hverdag.

- Stillingen som informasjonssjef i NFF betrakter jeg som den mest utfordrende og spennende innenfor fagfeltet kommunikasjon og idrett. Stillingen som mediesjef i Vålerenga har gitt meg et godt innblikk i samspillet mellom topp- og breddefotball, og jeg ser frem til å være med på å styrke norsk fotballs omdømme, sier Svein Graff.

Det er ennå ikke avklart når Graff starter i sin nye jobb som informasjonssjef i NFF.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere