RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gråmarkedsselskap tomt for penger i mars

Sist oppdatert:
Gråmarkedsselskapet Clear Water 42 Holding melder at kassen vil være tom i mars, hvis ikke aksjonærene bidrar med mer penger
Clear Water 42, som leverer vannrenseustyr, trenger mer penger for å komme videre. Selskapet skriver i en innkalling til generalforsamling at bankene ikke vil låne ut penger, og at man derfor trenger å hente inn mer egenkapital.

- Dersom selskapet ikke klarer å reise tilstrekkelig egenkapital vil selskapet i løpet av mars måned få betydelig likviditetsproblemer og vil måtte innføre betalingsstopp og permittering av ansatte, oppbud eller styrt avvikling er deretter et sannsynlig utfall for selskapet. Da selskapets tillitsmenn over lang tid har arbeidet uten vederlag, kan aksjonærene påregne at oppbud vil være et sannsynlig scenarie. Av disse grunnene er det tvingende nødvendig for selskapet å hente inn ytterligere kapital på den måten som foreslås i det følgende, heter det i innkallingen til generalforsamlingen i selskapet.

Det foreslås nå at aksjene skrives ned og at det gjøres en emisjon. Dersom emisjonen gjøres til ny pari kurs, kan den innbringe 3 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere