RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gransker Hot Sex-video

(Faksimile YouTube)
Sist oppdatert:
Noe helt uventet topper listene på YouTube. Se video.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Det Google-eide videodelingsstedet YouTube frykter at noen har klart å hacke, seg inn på siden deres, etter at et videoklipp til et brasiliansk popband topper listen over mest sette videoer noensinne.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

YouTube skal nå granske hvordan videoen kalt «Music is My Hot Hot Sex» av bandet Cansei De Ser Sexy, CSS, på kort tid har klart å bli den mest sette videoen med nesten 90 millioner visninger, ifølge Sydney Morning Herald.

Ekstrem vekst
På kun tre uker skal videoen ha fått flere titalls millioner treff, noe som har ført den fra tiende til førsteplass over de mest sette videoene noensinne på siden og fått YouTube-entusiaster til å lure på om siden har blitt feilaktig.

- Denne hadde bare fire millioner visninger for to uker siden. Noen må ha forfrisket den 80 millioner ganger eller så har noen hacket, sier YouTube i en melding, ifølge Metro.

- Vi støtter ikke forsøk å påvirke vår integritet angående våre videolister eller seertall. Vi ser på denne saken og vil foreta passende grep når vi løser etterforskningen, sier en talsmann for siden til smh.com.au.

Artikkelen fortsetter under videovinduet.

Ligget på toppen i halvannet år
Bloggeren Andy Baio har funnet noe som kan indikere at siden kan ha blitt hacket. Antallet vurderinger på denne videoen er 1 per 21.487 visninger. Som er mye høyere enn nittet for de ti mest sette videoene på som er på 1 per 545 visning. For de 500 mest viste videoklippene er snittet på det samme som på topp ti.

Videoen Evolution of Dance av Judson Laipply's har før dette ligget alene på toppen i over 18 måneder.

Artikkelen fortsetter under videovinduet.

Dermed kan det tyde på at noen har benyttet seg av en maskinell metode til å generere klikk fremfor at så mange millioner faktisk har sett videoklippet.

Cansei De Ser Sexy betyr: Jeg er så lei av å være sexy.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere