*Nettavisen* Nyheter.

Gråt da bilen ble borte - men den hadde bare gjemt seg

Gjenforent: Christina Teistklub gråt da bilen hennes ble stjålet søndag kveld. Så oppdaget hun at den bare hadde gjemt seg i buskene. Foto: Liv Jorunn Denstadli Sagmo

Cristina Teistklub (21) gråt da bilen hennes ble stjålet søndag kveld.

12.06.12 12:25

Klokka 19.18 søndag kveld fikk politiet telefon fra en delvis hysterisk bileier. Med gråten i halsen forklarte Cristina Teistklub at bilen hennes var forsvunnet. Stjålet fra parkeringsplassen. Sist sett natt til lørdag.

– Jeg syntes det var helt utrolig frekt at noen bare hadde tatt den, sier Teistklub til Tidens Krav.

Funnet
Etter noen runder i sentrum for å se etter bilen, tok de kontakt med politiet og avga forklaring til to betjenter som kom

Det gikk noen timer. Teistklubb satt i sofaen da kjæresten gikk bort til kjøkkenkroken og så ut.

– Så sa han bare: «Ha! Jeg har funnet bilen din». Da ble jeg selvfølgelig sur og ba han slutte å tulle. For det er jo ikke noe artig å tulle med slikt.

Men opp av skråninga mot naboeiendommen, skimtet de fronten på Teistklubs Audi. Dit hadde den trillet på egen hånd.

– Jeg har ingen annen forklaring, enn at jeg må ha glemt å sette på håndbrekket og satt bilen i fri. Men at den skulle trille dit?

Humør
Bilen hadde nemlig ikke trillet rett bak. Den hadde tatt en omtrent 90 graders sving og trillet 30 meter, før den stoppet i buskene rett ved naboen.

– Først ble jeg helt utrolig glad, og så ble jeg veldig flau. Jeg hadde jo snudd hele verden på hodet og nå måtte jeg fortelle politiet at bilen var kommet til rette.

Men det gikk greit, og politiet tok det med humor, slik som Teistklubb.

Les flere saker fra Tidens Krav her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.