*Nettavisen* Nyheter.

Gråt i dusjen

SAVN: For Vegard var det tøft å reise fra sin lille sønn. Foto: (TV3)

Paradise-Vegard savnet en spesiell person hjemme...

(SIDE2): Denne uken kom det inn to nye gjester på «Paradise Hotel» - Vegard Kjølstad (26) og Odd-Ivar Donjem Østlund (27).

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Savnet sønnen
For Vegard ble oppholdet litt annerledes enn han først hadde tenkt seg og det ble noen tøffe dager første dager for Vegard som er pappa til en to år gammel gutt, Robin.

- Robin ble to år da jeg var der nede og det var skikkelig hardt å ikke være hos ham på bursdagen hans, sier Vegard til Side2.

Det ble en svært følelsesladd dag for 26-åringen som ikke hadde vært borte så lenge fra sønnen tidligere.

- Jeg sto i dusjen den dagen og kjente at tårene rant, det var godt jeg kunne skjule det for kameraet iallfall, forteller han åpenhjertig. Da Vegard kom ned til frokost med de andre gutta skålte alle sammen for hans lille sønn og ønsket ham en fin bursdag.

Deler foreldreretten
Vegard og hans tidligere kjæreste igjennom seks år deler på forelderetten til sønnen, og hun synes det var greit at han reiste ned.

- Det var aldri noe problem, hun hadde ingenting imot at jeg reiste, sier han, men legger samtidig til at det var veldig hardt å være borte fra ham.

- Jeg tror jeg var den eneste med barn der nede og det er jo en spesiell situasjon. Men jeg fikk veldig god kontakt med mange av deltagerne og hadde et kjempeopphold der, sier han.

Trekantdrama
Men mottagelsen ble allikevel litt annerledes enn han hadde tenkt seg. Da Vegard ankom Mexico ventet en tidligere god kamerat, Rune Gammelsether (26) på ham på hotellet. Vegard har tidligere hatt sex med Runes eks og partner på hotellet, Ida Gran (21).

- Jeg forventet ikke det drama der nei, sa Vegard til Side2 på premierefesten.

Les mer her:Idas elsker sjekker inn

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.