RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gråter som babyer

(istockphoto)
Jenter bruker over et helt år av livene sine på gråting.

(BIIPMAG): Følsomme kvinner kommer til å bruke 1,3 år av livene sine til å gråte, ifølge en ny undersøkelse fra The Baby website.

3000 deltok
Nettstedet har spurt 3000 personer i alle aldersgrupper for å finne ut hvorfor kvinner gråter og hvordan gråtingen forandrer seg i løpet av livet. Ifølge undersøkelsen gråter gjennomsnittlige jenter og kvinner i 12 012 timer i løpet av et 78,5 år langt liv. Rapporten viser at det er ulike faktorer som gjør at jenter begynner å gråte, avhengig av alder.

Hormoner i sving
Tenåringsjenter lar tårene renne i gjennomsnitt 2 timer og 13 minutter hver uke. De fem vanligste grunnene til at jenter mellom 13 og 18 år gråter er hormoner, krangling med venner, å bli dumpet, å få husarrest og folk som oppfører seg grusomt.

Tårevåte filmer
Kvinner mellom 19 og 25 år gråter i gjennomsnitt 2 timer og 14 minutter i uka. De blir mest følsomme hvis de ser en tårevåt film, når de mister en de elsker, hvis de opplever ubesluttsomhet når det gjelder et langt forhold, hvis de blir dumpet og hvis de får et barn. I tillegg gråter det kvinnelige kjønn lett hvis de er slitne, uansett alder:

- Det å føle seg sliten er en av de vanligste grunnene til at voksne og babyer gråter, sier Kathryn Crawford som er talsperson for nettsiden.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere