Gratis «Tron» til iPhone

Disney slipper offisielt spill i påvente av «Tron Legacy» og «Tron Evolution».

20.07.10 09:00

Søker du på «Tron» i App Store får du hauger av «Tron»-baserte spill, men ingen av dem er offisielle spill. Før nå. Disney har sluppet (foreløpig bare i den amerikanske iTunes Store) det offisielle «Tron»-spillet til iPhone, iPod Touch og iPad. Og det beste av alt, det er gratis.

Nettsiden Touch Arcade har testet spillet, og skriver at de rimelig godt fornøyd med det. Fra bildene i denne artikkelen ser du også at den visuelle stilen er tuftet på den kommende filmen «Tron Legacy».

Du kjører ikke motorsykkel i «Tron»-spillet, men styrer en stridsvogn ved hjelp av to styrespaker. Målet er å utslette fienden før den utsletter deg. En oppgave som skal være lettere sagt enn gjort. Det er i alt femten brett, og du kan oppgradere stridsvognen i løpet av brettet. Oppgraderingene følger imidlertid ikke med når du går til neste brett.

Disney har også utviklet en flerspillermodus hvor du enkelt velger en farge du vil spille som i begynnelsen av kampen. Ukens beste lag krediteres med heder og ære innad i spillet hver uke. Følg med på App Store for lansering av «Tron» i Norge.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.