RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gravde opp kvinneskjeletter og kledde dem opp i kjoler

Foto: Rihards Plivch
Sist oppdatert:
Russisk politi etterforsker en mann etter at restene av 27 kvinner ble funnet i leiligheten hans.

I en leilighet i Nizjnij Novgorod, fant russisk politi denne uken levningene til over 20 kvinner, melder avisen Rossiyskaya Gazeta.

Politiet antar at den den mistenkte, en 45 år gammel mannlig lokal historiker, har gravd opp kvinnene på ulike kirkegårder i Nizjnij Novgorod.

Besøkte hundrevis av gårder
Alle skjelettene tilhører kvinner som døde da de var mellom 15 og 26 år, skriver nyhetsbyrået Interfax.

Life News skriver at historikeren, som også jobbet som journalist, har besøkt hundrevis av kirkegårder om nettene, og pekt seg ut graver å grave opp.

Kjole og bjørnekostyme
Deretter fraktet han levningene hjem i plastikksekker, renset dem, og kledde skjelettene i kjoler og sokker. Ett skjelett var til og med kledd i et bjørnekostyme, ifølge Life News.

Ved ett tilfelle, skal mannen ha okkupert en kiste og lagt seg til å sove. Andre ganger skal han ha lagt seg til å sove på benker på kirkegårdene.

Et geni
Lokale innbyggere i den russiske byen, beskriver mannen som et geni. De forteller BNO News at han snakker 13 språk og har bred og dyptgående historiekunnskaper som han brukte til å undervise ved det lokale museet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere