*Nettavisen* Nyheter.

Gravid og strålende

Foto: (Allover)

Kronprinsesse Mary kastet glans under moteuken i København.

(SIDE2): Moteuken i København er Europas største motebegivenhet, og tiltrekker seg både lokale og internasjonale designere.

Se bilder av et utvalgt designere fra moteuken i København!

Den begivenhetsrike uken er også populær blant både kjendiser og de kongelige, og Danmarks moteprinsesse Mary, måtte selvfølgelig kaste glans med sitt nærvær. Den gravide kronprinsessen overvar flere av visningene, og så ut som hun koste seg på første rad.

Gravid
Det var stor gleder da det danske kongehuset, i forrige måned, kunne meddele at Mary ventet tvillinger. De to nye rojalitetene er ventet å ankomme i januar 2011. Fra før har Mary og kronprins Frederik sønnen prins Christian og datteren Isabella Henrietta Ingrid Margrethe.

Litt forlegen
Til tross for at Mary nå er flere måneder på vei, lar hun ikke dette komme i veien for å støtte opp om dansk kulturliv. Prinsessen overvar blant annet visningen til Oasis-stjernen Liam Gallagher - og dette skal visstnok ha gjort Gallagher litt forlegen. Han var i Danmark for å promotere sin kleslinje, Pretty Green.

Mary sørget også for å få med seg en visning med barneklær - kanskje på utkikk etter antrekk til sine egne barn.

Strålte i motefarger
Kronprinsessen var kledd i en silketopp i duse farger, og et skjørt i motefargen kamel. Rundt livet hadde hun et grønt belte, og man kunne på ingen måte se at den gravide 38-åringen allerede er flere måneder på vei. På bena hadde Mary brune pumps, og hun så usedvanlig frisk og opplagt ut.

Deilig å være norsk....
Flere norske designere valgte å vise sin vår- og sommerkolleksjoner for våren og sommeren 2011, under moteuken i den danske hovedstaden.

Veronica B. Vallenes, Iis of Norway, TSH, Undorn og Moods of Norway viste alle sine kolleksjoner i København, og det er kun sistnevnte som også stiller på den norske moteuken som foregår i Oslo denne uken.

Les også:Klart for motefest!

SE BILDER FRA MOTEUKEN I KØBENHAVN HER:

3622 (Alle foto: Allover)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.