RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gravide med superstil

KATE HUDSON ble mor til en liten sønn natt til søndag.
KATE HUDSON ble mor til en liten sønn natt til søndag. Foto: Giovanni Arnold/Splash News (Giovanni Arnold/Splash News)
Stjernene viser at de ikke mister glamouren når magen blir stor.

(SIDE2:) Det er ikke lett å kle seg stilig når du er høygravid.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Forlovet
Men Kate Hudson viste at hun kan kunsten da hun ankom en tilstelning i New York i en sort lang kjole i grønt leopardmønster med knytning under den høygravide magen.

Hudson er gravid med sitt andre barn og forlovet seg nylig med barnefaren, Muse-artist Matt Bellamy.

Hun er ikke den eneste høygravide kjendisen for tiden. Natalie Portman har vist at hun klarte å komme seg gjennom en lang prissesong i elegant stil og med stor mage. «Black Swan»-skuespilleren venter barn i disse dager og har ikke vært se for pressemøter eller premierer på sin nye film, «Thor».

Jessica Alba annonserte nylig at hun og ektemann Cash Warren venter barn igjen. Lille Honor på snart tre blir dermed storesøster. Nylig kunne Alba observeres ute i Los Angeles i en flott hvit tunikakjole.

Maya Rudolph er så høygravid som hun kan få blitt, og valgte en rosa, skimrende kjole på siste premiere.

Beckhams innertier
Alyssa Milano som fremdeles har noen måneder igjen av svangerskapet, hadde valgt en grå kjole med empireliv da hun nylig var på veldedighetsmiddag i Washington D.C.

Og de fleste vil nok huske Victoria Beckhams enkle, sorte kjole i bryllupet til Kate Middleton og prins WIlliam. Fru Beckham fikk svært mye ros for den klokkeformede kjolen som på langt vei skjulte hennes seks måneder gravide mage. De fleste gravide ville nok ikke valgt skoene som hadde 16 centimeter høye hæler, men Victoria Beckham har tidligere uttalt at sko med hæler er alt hun går i, så hun har nok treningen.

4237

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere