RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Greit fra Eltek-konkurrent

Sist oppdatert:
Elteks-konkrurent Power- One fikk et resultat i første kvartal som var en cent over konsensus. Selskapet venter omsetningsøkning i andre kvartal
Les også: Fortsatt elendighet i Eltek

Amerikanske Power-One har lagt frem et underskudd på 4 cent pr. aksje for første kvartal, mens det ifølge estimater innhentet av Multex var ventet minus 5 cent.

Omsetningen endte på 56,3 millioner dollar i kvartal, og selskap forventer at omsetning skal øke til mellom 58 og 63 millioner dollar i andre kvartal.

Selskapet bekrefter den svakt positive trenden i markedet for strømforsyningsløsninger som Artesyn meldte tidligere denne uken. Ordreinnganen til Power-One var på 60,7 millioner i første kvartal, en økning på 13,3 prosent i samme periode i fjor.

Les mer her: Eltek-konkurrent ser forsiktig bedring(Ny)

Ordreboken var ved utgangen av første kvartal på 39,9 millioner dollar, mot 32,8 ved utgangen av fjerde kvartal.

I likhet med Eltek så forventer Power-One et utfordrende og svakt marked ut året. Power-One vente røkte kostnader i andre kvartal på grunn av oppkjøp etableringen av en ny divisjon, og ser et resultat på minus 6-9 cent i andre kvartal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere