RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Greit fra I.M. Skaugen

Sist oppdatert:
Skaugen overgikk fjoråret i andre kvartal og er på god vei mot et rekordår.
Det er klart etter at rederiet I.M. Skaugen leverte et resultat før skatt på 1,6 millioner dollar for andre kvartal I samme periode i fjor var overskuddet på 0,6 millioner dollar.

Driftsresultat før avskrivninger endte på 8,2 millioner dollar i kvartalet, opp fra 5,7 millioner i samme periode i 2006.

Nettoresultat for hele første halvår lyder på 8,2 millioner dollar, mot et overskudd på 10,9 millioner dollar for hele 2006.

Varsler økte kostnader


Skaugens store byggeprogram gjennom Skaugen Marine Cosntruction er i ferd med å bli dyrere. Det omfatter blant annet et program bestående av gasskip på 3.200 kubikkmeter.

- Vi forventer å oppleve en økning i byggekostnadene for SMC-skipene som følge av betydelig økning prisene på råvarer og spesielt prisene på rustfritt stål i tillegg til økte priser på skipskomponenter, skriver Skaugen.

For gassflåten i Norgas beskrives resultatene som tilfredsstillende i andre kvartal Lektringsoperasjonene i Skaugen PetroTrans har virksomheten fortsatt problemer med å finne ledige skip for å betjene sine langsiktige kontraktsforpliktelser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere