RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Greit fra Jøtul

Sist oppdatert:
Jøtul økte både topp- og bunnlinjen i fjerde kvartal 2002. Styret vil fremover jobbe for at aksjonærene skal få realisert sine aksjer til en [«]mest mulig riktig verdi[»]
Jøtul fikk et resultat før skatt i fjerde kvartal på 32,7 millioner kroner, mot 30,9 millioner kroner i samme kvartal året før.

Driftresultatet kom på 36,3 millioner kroner. mot 34,1 millioner kroner året før. Omsetningen økte til 182,7 millioner kroner, fra 176,1 millioner kroner i fjerde kvartal 2001.

Resultat per aksje kom på 8,85 kroner i fjerde kvartal og 11,65 kroner for hele 2002. Jøtul vil betale et utbytte på fm kroner per aksje for 2002.

Jøtul vil fremover fokusere på vekst gjennom selskapets markedskonsept, i tillegg til at man vil søke å styrke konkurransekraften gjennom ytterligere produksjonsforbedringer.

[«]Styret er ikke tilfreds med den illikviditet som har oppstått for selskapets aksje som følge av det konsentrerte eierskapet. Det vil fra styrets side bli arbeidet aktivt i inneværende år for å gi aksjonærene en mulighet til å realisere sine aksjer til en riktigst mulig verdi[»], heter det i en melding fra selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere