RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Greit rallyspill til mobil

Sist oppdatert:
«Rally Challenge» er nok et rallyspill til mobilen din som funker helt greit, men som ikke vil slå ut ditt favorittspill.

Har du lyst til å prøve et rallyspill til mobilen din for første gang, kan «Rally Challenge» være akkurat det du er ute etter.

Du kan velge mellom tre rallybiler, en allrounder, en som har rask toppfart, men svak aksellerasjon og en som kommer fort opp i fart, men som ikke har høy hastighet.

Hovedpoenger et selvsagt å komme først i mål. Da går du videre til nye baner.

Menyene er gode, og bilene er greie å kjøre, men er ikke helt intuitative å kontrollere og krever litt tilvenning. Ofte har spill som dette «autogass», det vil si at når du har gasset deg opp til en fart, stopper ikke bilen selv om du slipper gassknappen.

I «Rally Challenge» må du imidertid gasse hele tiden - noe som vanligvis ville et mildt helvete i og med du også skal styre bilen. I «Rally Challenge» gasser du imidlertid automatisk når du svinger, så til en viss grad har utviklerne løst problemet på denne måten.

Du vil oppleve at du krasjer i trær som strengt tatt er noen «meter» unna bilen, men slik ting er helt vanlig i bilspill til mobilen.

Lange lastetider bidrar heller ikke til å presse terningkastet oppover, men v havner likevel på en svak firer for «Rally Challenge».

Sett TV 2 mobil som din startside.

Annonse:
Spill på mobilen? Send en SMS med teksten SPILL til 1984. (kr 1).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere