RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grekere bak Star Reefer-bud

Sist oppdatert:
Det er de to greske rederigruppene Lavinia Corp og Restis som står på budhenvendelsene til Star Reefer og Siem Industries, hvor Kristian Siem er sentral eier
Det melder TradeWinds fredag.

Siem Industries kontrollerer 73 prosent av kjøleskipsrederiet etetr en restrukturering for et par år siden. Kristian Siem avviste tidligere denne uken budindikasjonen som priset rederiet til 70 millioner dollar.

Siem viste lite nåde overfor budet som han mener var et forsøk på å sjekke om rederiet kunne kjøpes til bunnpris. Prisen var inkludert overtagelse av 121 millioner dollar i gjeld.

En talsperson for Lavinia bekrefter over TradeWinds at de stod bak budet, og de skal også ha vært fremme med bud på et annet rederi.

Lavinia-budet skal ha blitt etterfulgt av et bud fra Restis gruppen på 75 millioner dollar, det sier Victor Restis til TradeWinds. Restis-budet har ikke vært meldt over børs i Oslo så langt denne uken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere