RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grenland Group får mer Stena-arbeid

Sist oppdatert:
Riggselskapet Stena Drilling har igjen valgt ingeniørene til Hallgeir Skogen.
Grenland Group har tydeligvis gjort en god jobb for det svenske riggselskapet Stena Drilling, og har dermed blitt tildelt sin andre ingeniørkontrakt.

Kontrakten gjelder komplett engineering av topside for Stenas andre boreskipsnybygg beregnet til operasjon på dypt vann. Verdien på kontrakten er på 13 millioner kroner.

Kontrakten er tildelt Grenland Groups teknologidivisjon gjennom det sørkoreanske verftskonsernet Samsung Heavy som bygger boreskipet for Stena.

Det nye boreskipet har fått navnet Stena Drillmax II, og er søsterskip til Stena Drillmax I, hvor Grenland Group levert topsidedesign i sommer.

Kontrakten vil engasjere ca. 15 personer og vil bli utført i Grenland Groups lokaler i Tønsberg.

Grenland Group ASA opererer innenfor markedet engineering, fabrikasjon og installasjon til offshore og landbasert industri. Selskapet består av to divisjoner, Teknologi og Fabrikasjon, og har virksomhet på 13 faste steder i Norge med til sammen ca. 950 ansatte. I tillegg har gruppen datterselskaper i Houston og Kuala Lumpur.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere