RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grenland Group sikret millionkontrakt

Skal bygge undervannsutstyr til for FMC Technologies.

Grenland Group har inngått kontrakt med FMC Technologies til en verdi av rundt 50 millioner kroner for bygging av undervannsutstyr i til Ekofisk-feltet.

NA24 - din næringslivsavis

Leveransen gjelder innkjøp og bygging av to brønnnrammer, to vanninjeksjonsmanifolder og en beskyttelsesstruktur.

Utstyret er en del av FMC Technologies' kontrakt med ConocoPhillips som ble annonsert i juni 2008 for leveranse av utstyr og tjenester til en havbunnsløsning for et vanninjeksjonsprosjekt på Ekofisk-feltet. Havbunnsløsningen er en erstatning for plattformen 2/4 W i den sørlige delen av Ekofisk-senteret, opplyser Grenland Group i en børsmelding.

Byggingen av utstyret er allerede i gang ved Grenland Groups verft i Langesund. Første leveranse er planlagt for første kvartal 2009, mens resten skal leveres i løpet av 2009. Prosjektet vil involvere alle våre verksteder i Grenland, det vil si både Langesund, Røra, Porsgrunn, og Asdalstrand. FMC Technologies har en opsjon i kontrakten for ytterligere syv brønner og fremtidige leveranser av opp til femti brønner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere